onsdag den 6. oktober 2010

Ting jeg hader!..

Der er faktisk ufatteligt mange ting jeg hader i dagens verden..


1: Den måde hvor på nogle religiøse mennesker overhovedet ikke vil tro på at de måske tager fejl. Uanset hvor mange argumenter du kommer med - og hvor lidt de selv kan modargumentere.

2:Folk der synes at det er fedt at man kan se 20 cm underbukser der stikker ud fra deres bukser. Nej vi gider ikke se på jeres valg af undertøj..!! Uanset om der står Bjørn Borg eller Calvin Klein på lortet..

3: At stå i kø. - Det er da et absolut tidsspilde..

4: Folk der ikke ved hvordan man siger "tak". Sig mig hvor uopdragen og utaknemmelig kan man lige være??

5: Folk der ikke ved hvordan man tilgiver. Nogen gange laver man bare fejl... Ingen er fucking fejlfri!! Hvorfor så ikke lære at tilgive hinanden og komme videre??

6: Folk der ikke vil indrømme noget de har gjort. Hvis du har lavet lort i den så sig det da forfanden... Enten ved alle andre det godt, ellers så bliver det ihvertfald opdaget før eller siden..

7: Folk der ikke ved hvordan man går på kompromis. Det kan pisse mig af.. "Nej alt skal bare køre efter mit hoved - fucking lorte mentalitet!!" Man kommer ingen fucking vegne uden samarbejde..

8: Folk der fortæller deres små børn sandheden om julemanden. Læste et sted at gennemsnitsalderen for børn der har set en eller anden form for porno er ca 12 år.. Så lad da forhelvede børnene være børn så længe det er muligt..

9: At man mange gange først kan se kvaliteten af ting/personer, når de er væk. Det gir jo absolut ingen mening??

10: Janteloven - hader når folk har ondt i røven over andres succes.

11: Hader folk der i forvejen har fordomme om bestemte "typer" personer uden de egentligt har snakket med dem. Eller folk der har hørt rygter om andre - og så er det bare sådan!!?? Der er ikke kun én side af alle sager... Verden er ikke kun sort og hvid... Prøv da at snakke med personen - og få så din EGEN mening!

12: Når cyklen takker over og man smadrer bjælderne ned i stangen. Og det sker bare ikke kun én gang i livet...

13: Folk der udendørs brokker sig over lugten af tobaksrøg. Nu er vi rygere i forvejen forbandet ud af alle arbejdspladser, restaurationer og barer... Lad os nu forhelvede være!

14: Det der vand der kommer ud af senneppen før der kommer sennep. Hvad fanden skal det lige til for?? Det er da uber klamt!

15: Piger der mener de ser godt ud med en ½ liter maling i face. Come on!! Det er hverken fedt at kunne smage makeup - eller skulle fjerne "klovne" fjæset der har brændt sig ned i hovedpude betrækket..!

16: Piger der ophøjer sig selv på en piedestal, og mener at verden kun eksistere for dem. Specielt de tøser der bare hakker en eller anden stakkels fyr ned når han kommer hen og snakker med dem, fordi han ikke lige ligner Jean Claude van damme, kører i sportsvogn og har røven fuld af penge..!

17: Folk der lyver. Det bliver ALTID opdaget før eller senere.. Og så er tingene bare langt værre...

18: Folk der ALTID kommer forsent. Hvad fanden sker der for det?? Hvis man altid kommer forsent så burde man måske overveje at lette røven 10 min tidligere næste gang..

19: Folk der spiser med åben mund og smasker. Det er jo bare klamt... Hvis jeg har lyst til at se forarbejdsningsprocessen på din mad, så skal jeg nok selv sige til..

20: Når man sluger en flue om sommeren, når man er ude og cykle...

21: Når man får vand i næsen...

22: Når Jehovas vidner ikke forstår at når man i forvejen har takket nej 7 gange - så ombestemmer man sig nok ikke lige... Prøv næste kan de ringer på at spørge dem om du fortsat kan komme i den homoseksuelle swingerklub som du plejer..

23: Irriterende folk i gågaden der bliver ved med at komme hen og presse en til at støtte alverdens ting og sager. Fint at støtte de svage.. Men fandeme ikke fedt at blive presset til lortet..

24: Matematik!...

25: Hader ynkelige mennesker der lever det meste af deres liv på tilskud fra staten og som så samtidigt konstant brokker sig over at kommunen ikke vil støtte dem mere, at hele deres liv er frygteligt og at de hader deres sagsbehandler. Det er ofte folk som vil leve et liv som alle os andre der tjener vores egne penge, de føler sig ofte udenfor fordi de ike har råd til det samme som os andre - og så stemmer de naturligvis S.

26: Jeg hader k...vinder der forventer at vi mænd skal gøre alt for dem!.. Kvinder der forventer at blive behandlet som prinsesser og vartet op i hoved og røv, har vist glemt hvem fanden det er, der kontant råber op om ligestilling, ligeløn, lige løn og hvad de nu ellers vil have. Jeg er helt enig i at der skal være ligestilling imellem mænd og kvinder.... MEN så kan man da ikke som en seriøs kvinde i dagens samfund forvente at blive behandlet som om de var lavet af glas på andre tidspunkter?? Hvis en kvinde forventer at jeg skal købe flotte gaver til hende konstant, tage hende med til månen på mit flyvende tæppe, invitere hende på de dyreste restauranter, invitere hende på en welness ferie (hvad end det så betyder), smide mig i muderet for hende og gøre alt hvad hun beder om - ja så kan hun os lave mad (eller for én gang skyld invitere mig på restaurant), gøre rent, vaske tøj og ALDRIG have hovedpine for mig... Vi lever i et moderne samfund.... Noget for noget - og LIGESTILLING!.

27: Jeg er fucking træt af gamle mennesker i trafikken!! Det er så pisse irriterende at ligge og køre bag en eller anden idiot der ingenting fatter.. Man kan hurtigt spotte dem - det er de eneste der kører 10 km/t under hastighedsgrænsen, glemmer at blinke, fortryder de ville dreje og svinger tilbage og tusinde andre eksempler.. Det er virkelig noget der pisser mig af... Specielt hvis man i forvejen har travlt..! Hvis man er bange for at køre bil (eller bare ikke evner det) så skal man sku til at tage bussen, investere i en cykel eller bare blive hjemme og se matador..!

28: Hader de gamle mennesker der mener at alt er tilladt for nu har de jo betalt skat i så mange år.. Det er dem der bare går ind midt i køen nede i supermarkedet eller bare går hen til kassen på posthuset uden at trække et nummer..! "Nå skulle jeg trække et nummer??" Nej men det er da os noget vi lige har fundet på.... Det er noget helt nyt jo..

29: Hader folk der går hen til bankterminalen, hæver nogle penge - og så bagefter bliver stående for at tjekke kvitteringen igennem!!.. Hvad fanden vil de gøre hvis de opdager der er en fejl i kvitteringen?? Ordne det med automaten igen eller?? Smut nu væk fra den skide automat så vi andre kan komme til og orden eventuelle fejl inde i banken (Som jo er det eneste sted det kan ordnes!!)

Og så kom jeg vist af med lidt af min galde.:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar