tirsdag den 3. august 2010

Hey mit navn er Kim. Velkommen til min verden!

Nå det her bliver så mit første indlæg.
Ved ikke rigtigt hvad jeg skal skrive af interessante ting. Well jeg prøver at starte..
Mit liv har forandret sig kolossalt igennem de sidste 7-8 år. Så måske det er på tide at reflektere lidt over alting. Jeg kommer jo oprindeligt fra Skive, men har igennem mit liv boet et utal af steder. Men lad os bare starte for 8 år siden.
Stoholm er på dette tidspunkt byen jeg bor i. Jeg er flyttet dertil for et års tid siden, efter jeg stoppede på efterskole. Før Stoholm boede jeg som sagt i Skive, men imens jeg er på efterskole flytter min mor, søster og lillebror til Stoholm. Her starter jeg i 9. klasse og prøver sådan set bare at få tiden til at gå. De fleste weekender tilbringer jeg hos mine venner og min far i Skive, og jeg længes generelt bare efter at komme væk fra Stoholm. Afslutningen af 9. klasse er lige om hjørnet men jeg har ingen ide om hvad jeg derefter skal foretage mig. Det bliver en af mine venner der påvirker mig, og får mig overtalt til at starte på maskinsnedker uddannelsen inde på Skive tekniske skole.

Efter grundforløbet får jeg en læreplads hos Karup Møbler, og så er uddannelsen ellers rigtigt igang. Jeg flytter hjemmefra og det bliver selvfølgelig Skive der bliver "stedet". De næste 3 år bruger jeg på at pendle frem og tilbage imellem Karup og Skive for at færdiggøre min uddannelse.
Allerede efter 1 år bliver jeg klar over at maskinsnedker nok ikke lige er mig. Der er simpelthen for få udfordringer i arbejdet. Jeg overvejer kortvarigt at springe fra uddannelsen, men vælger dog at færdiggøre den alligevel.

År 2006 står i svendeprøvens og Beredskabsstyrelsens navn. I april bliver jeg udlært maskinsnedker og derefter starter jeg i Beredskabsstyrelsen i Thisted. De næste 6 måneder møder jeg en masse nye mennesker i styrelsen, og bliver uddannet brandmand, redningsmand og en masse andre ting.
Herefter vender jeg tilbage til Kaup Møbler for at tjene nogle penge.
Da der er gået ca. et halvt år kommer jeg i tanke om hvor kedeligt arbejdet egentligt er. Det er nogle fede mennesker jeg arbejder sammen med, men selve arbejdsopgaverne er bare uden indhold. Derfor siger jeg op, og bestemmer mig for at prøve noget i en helt anden boldgade.

Nørhaven Book bliver min nye arbejdsgiver, og her arbejder jeg i 1 år, hvor jeg er med til at fremstille bøger. Da der er gået 1 år er Nørhaven tæt på at gå konkurs - og jeg er egentligt begyndt at kede mig gevaldigt igen. Så igen opsiger jeg mit job, og starter nu som projektleder hos Jysk Display. En fed arbejdsplads med en masse udfordringer, og mulighed for at tjene en masse penge.. Men ja.. Efter 4 måneders ansættelse har jeg kun haft 2 fridage - weekenden i den første uge jeg var ansat. Ellers er det bare 7-dages arbejdsuger, 15 timers arbejde om dagen og så ellers bare derud af!

Det blir for meget til sidst.. Jeg ser ingen af mine venner, og familien blir også forsømt.. Så igen vælger jeg at stoppe.
På det her tidspunkt er jeg simpelthen kørt træt i at arbejde, så jeg blir ansat som bartender, fitness træner og brandmand i Skive. På den her måde har jeg færre vagter, og kan selv råde og disponere over min tid. Jeg er klar over at der skal til at ske noget nyt - og at fabriksarbejde bare ikke er mig.. Så jeg søger optagelse på HF i Skive og vil tage en studentereksamen.

I mellemtiden møder jeg dog en pige fra Herning, og vælger derfor rimelig spontant at flytte derned. Jeg starter i stedet på HF i Herning og får arbejde som brandmand ved Herning Brand og Redning. Og selvom mig og den daværende kæreste endte med at gå fra hinanden, så vælger jeg at blive i Herning.

Well i Juni afsluttede jeg så de endelige eksamener, og det gik faktisk rigtig godt. Gennemsnittet blev på 10,15 og jeg har fundet ud af hvor glad jeg er for at lære nye ting. Hele tiden blive udfordret.

Nu her efter HF er jeg allerede begyndt at kede mig igen.. Jeg arbejder fortsat som brandmand og er i mellemtiden også blevet ansat som omsorgsmedhjælper for handicappede på Bytoften - et virkelig fedt job. Igen med masser af fede kollegaer. Men ja - der sker bare stadig for lidt action udover når jeg er på arbejde.
Igennem en af mine gode kammerater Mathias, hørte jeg at det var muligt at tage en 3-måneders HG når man har en studentereksamen, så der starter jeg den 16 august, 2010. Skal ikke bruge uddannelsen til noget - men så går tiden, og det kan vel kun pynte på C.V´et.

Her til April, 2011 rejser mig og førnævnte kammerat jorden rundt  >Singapore-Sydney-Brisbane-Auckland-Tonga-Los Angeles-London< og herefter flytter jeg til København og starter på universitetet derovre. Jeg er godt nok ikke helt klar over hvad jeg skal studere endnu- men det kommer forhåbentligt.

Nå det var et lille indblik i mit liv igennem de sidste 7-8 år. Jeg opdatere jævnligt min blog, så bliv endelig ;)

1 kommentar:

  1. Du får også lige svar her:

    Hej Kim
    Jeg kan ikke helt huske det, men jeg er ret sikker på, at jeg bare ændrede billedestørrelsen i photoshop og så satte den ind ... har vist dog også rodet lidt med html'en på min blog, men kan som sagt ikke helt huske hvad :b

    Ellers fin blog du har fået dig lavet! :)

    SvarSlet